torsdag 10. oktober 2013

Herreavdelingen

I dag fikk vi være med å gå runden på herredelen av medisinsk avdeling. Her var det litt andre diagnoser enn hos kvinnene. Mens vi hos damene så mye diabetes 2 -problemer, var det hos herrene mye alkohol-og røykeproblem. Det gjorde inntrykk. 

Etter lunsj fikk vi være med en turnuslege i mottaket og ta opp journaler og skrive inn pasienter. Kanskje vi faktisk er gode på å måle blodtrykk, puls, temperatur og respirasjonsfrekvens når vi kommer hjem? Dessuten blir vi trolig i løpet av disse ukene godt rustet til å kommunisere med pasienter vi ikkje kan samme språk som (det blir en del miming og peking).



Etter at vi var ferdige for dagen, tok vi turen mot "sentrum" og kafeen Two Sisters. Der blei det brus og "chips in the eye"; omelett med stekte poteter. Helt OK. Det var i alle fall koselig å gjøre noe sammen med noen av de andre som er her for tiden. 

English:
We are sorry that we don't always write something in english. Alt least we do it today. Today we went on the round on the male part of the medical ward. It was very educating to see that there is a difference in what diseases men an women have.

After lunch we went to the reception to observe how patients are admitted. We also got to measure blood pressure and other vitals.

This evening we went out with some of the other students and people who are staying here now.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar