tirsdag 8. oktober 2013

En veldig bra dag

Dagen i dag ble mye mer spennende og gøy enn vi noen gang hadde forventet. Vi fulgte "vår" turnuslege på medical ward sammen med en nevrolog og fikk være med å tenke frem diagnoser. Mye går over hodet på oss både grunnet språk og kunnskapsmangel, men det var spennende! Vi havnet også midt i en litt alvorlig situasjon på intensivavdelingen og fikk se og lære mye.


Resten av dagen brukte vi blant annet på å ta en tur til Haydom sentrum. Her i området har mangosesongen nettopp startet og vi kom tilfeldigvis forbi stedet hvor de selges. Der var det overflod av mangoer og det kan vi like! (Alle de hvite posene er fulle av mangoer!) Pris? 200-300Tsh pr stk, så kan du jo selv sjekke hvor mye det er i norske kroner. 



Vi ble stoppeyt på gaten av noen lokale kvinner som kunne fortelle at vi hadde festet cangaen (omslagsskjørtet) på feil måte i tillegg til at den var opp ned og bak frem...slik kan det gå. I morgen skal vi gjøre det bedre. Vi fikk likevel enormt mye skryt for dagens outfit; trenings-t-skjorte og canga. Vi var jo så "tanzanianske". 



Et lite innkjøp fikk vi også gjort; utvalget er ikke så stort, så man må vere litt kreativ og åpen for nye produkt. 



Det var utrolig gøy å gå ute i byen og bli litt kjent med lokalbefolkningens vaner og liv, de er hyggelige mennesker. 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar