fredag 1. november 2013

Mot helg!

Den første uken på maturnity er over og det skal bli godt med et par dager uten vekkerklokke på 06.30. Uken har blitt litt annerledes enn vi hadde trodd, men det har vært spennende. Det har ikke vært en fast lege på avdelingen, og de som har vært der har ikke vist så stor interesse i å forklare eller snakke engelsk. Dette har endt med at vi heller har brukt litt tid på andre avdelinger sammen med medisinstudenter fra andre europeiske land som har kommet litt lengre enn oss. Vi har lært mye, men håper at det er en lege å følge på maturnity neste uke.

Heidi har også fått holde en baby mens moren snakket med legen; en fin jobb!

Ellers har vi hatt ubudne gjester på rommet denne uken; både lopper og skorpion. Og begge deler har smakt på Mette. 

Vi har prøvd å fordrive loppene og håper inderlig de finner andre steder å holde til! 

(Denne påførte Mette en ubehagelig natt: ca 7 cm fra brodd/"hale" til hodet.) 

Skorpionene her er ikke giftige, men de gir fryktelig vonde stikk. Ingen av de lokale vi har snakket med forstod at Mette klarte å stå oppreist etter en slik opplevelse! Det går bra med henne nå; heldigvis ingen allergisk reaksjon. 

Skorpionene kommer inn i husene på jakt etter vann, det er lenge siden det har regnet her. Slanger gjør visst det samme, men de har vi til gode å få besøk av. Nå håper vi bare regnet kommer snart (Kanskje etter helgen...) :) 

Mette har dessuten prøvd seg som masai:




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar