lørdag 23. november 2013

Helgeaktiviteter


På lørdag var vi kulturelle mennesker. Forrige uke kom vi over en bryllupsinvitasjon på et sykepleierkontor på sykehuset. Etter en samtale med en lokal sykepleier, ga vi gave på forhånd og fikk to timer etterpå invitasjon med navnet vårt på.




Invitasjonen sa klokken 8 swahilitid, noe som betyr klokken 14.00 i vår tid. (Swahilitid starter klokken 06.00). Siden våre lokale venner sa at man ikke trengte å stresse, troppet vi opp på kultursenteret der festen skulle være klokken 15.00. Det viste seg at vi var blant de første fremmøtte gjestene. Det var jammen bra siden vi ikke kjente brudeparet i det hele tatt...

Festen var ledet av en toastmaster som snakket rask swahili på inn-og utpust, så vi fikk en god dose swahili denne ettermiddagen. Mange velvalgte ord skulle deles av familie og venner, det ble selvsagt danset og spilt musikk og da klokken ble 18.00 ble det servert mat. En spennende opplevelse! 




Søndag morgen 07.45 la en gjeng fra sykehuset ut på tur langs veien. Etter to og en halv time, var vi på "toppen" av Mt. Harrar, et lite fjell på kanten av Rift Valley. Nydelig natur og nydelig vær preget dagen. 





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar